SMS-service

Ved at udfylde ovenstående skema, har du mulighed for at tilmelde dig vores service, hvor du automatisk modtager en SMS og/eller email, hvis der sker ændringer i din varmeforsyning.

Bemærk venligst:

Systemet udsender SMS'er baseret på telefondatabasernes oplysninger om de enkelte geografiske områder. Er et telefonnummer registreret som tilhørende en adresse inden for det geografiske område, som varslet gælder for, får man en SMS, også selv om man ikke har tilmeldt sig.

Det betyder også, at har du fx en firmatelefon, så er den sandsynligvis ikke registreret som hjemmehørende på din hjemadresse - og så sender systemet ikke SMS til nummeret. I så fald bør du tilmelde telefonen via ovenstående formular, så systemet får dit nummer med.

Hemmelige numre i et område kommer kun med i udsendelsen, hvis nummeret er tilmeldt via ovenstående formular og bekræftet via den pinkode, systemet udsender til det nytilmeldte nummer.

Undgå skader på anlægget ved afbrydelser

Afbrydelse af varmeforsyningen kan, i sjældne tilfælde, betyde skader på fx cirkulationspumpe, hvis denne ikke afbrydes før varmeforsyningen afbrydes.

DERFOR er det vigtigt at tilmelde nummeret manuelt via ovenstående formular, hvis du vil være sikker på at modtage SMS'er.

(Husk også at opdatere din tilmelding, hvis du får nyt nummer.)

Du kan se den aktuelle driftsstatus ved at klikke på det røde banner øverst på siden.