E Forsyning 2019
5. juli 2022

Årsopgørelse, E|Forsyning og motivationstarif

Det nye varmeår startede 1. juli. Derfor er der ændringer bl.a. på E|Forsyning

Det gamle varmeår er afsluttet pr. 30. juni 2022. Der indsamles derfor i denne tid data til brug for årsopgørelserne, som normalt udsendes ultimo august.

Mens dataindsamlingen fra det afsluttede varmeår pågår, kan forbrugere desværre ikke se data fra det nye varmeår på E|Forsyning. Det gælder indtil ca. primo august, hvor dataindsamlingen forventes afsluttet, og systemet kan overgå til det nye varmeår.

I anledning af den nye motivationstarif, som trådte i kraft ved det nye varmeårs start, 1. juli, ønsker mange at se disse data, men det er desværre ikke muligt før til august. Kun data fra det gamle varmeår, hvor motivationstariffen ikke var gældende, kan ses. Man kan dog godt ved at se på de gamle data få en idé om tingenes tilstand i forhold til motivationstariffen.

Vi beklager ulejligheden.

Bemærk, at den kommende årsopgørelse for varmeåret 2021/22 ikke indeholder motivationstarif, da den først er gældende i det nye varmeår og derfor først vil blive beregnet ved næste års årsopgørelse i august 2023, eller ved slutopgørelser fx ved flytning i løbet af året.